avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... corupere de minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

corupere de minori

numele meu este amalia si am nevoie de o lamurire cu privire la cazuri de corupere de minori. un ex: cand este vorba de corupere de minori?daca fata are 17 si un copil iar tatal este major...fata nu vrea sa il denunte si nici sa isi asume raspunderea pt copil...este vorba de corupere de minori?multumesc
Bravo, Claudiu, mai invata-i! Ca nu se gandesc la indeajuns de multe... :(

Parinti nu aveti? Sa va dea ei o solutie, daca tot au inconstienta de a se inhama de a lua copilul altora de acasa si a-l cara in strainatate...
Pe bune, chiar, ce e in capul parintilor dv.? Ca tare e ciudat...
Fata aia de ce vrea sa plece, ca nici afara nu umbla caini cu covrigi in coada?...
Imi e total de neinteles situatia... Cat mai are pana face 18 ani?
Avlil, tanarul nu e minor din cate am inteles.
Si fata mai are putin pana la 18 ani.
Nu prea am ce sa-i invat eu.
I-am dat o varianta sa o ia de sotie.Daca se iubesc totul e o.k.Pot intemeia o familie fericita.:)

Oricum eu cred ca la tanar nu ii convine sa ramana ea gravida sau sa se casatoreasca.Deci, nu il prea ajuta varianta mea.

avocat Claudiu Lascoschi
Ultima modificare: Joi, 16 Octombrie 2008
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
deci sa va fac sa intelegeti...problema nu este ka vor sa ia sau nu copilul altuia de crescut..findca sunt pe piciorele mele,numai depind de parinti..problema e ka nu are rost nici cum spun alti sa facuun copil..pentru asta trebuie sa ai situatia si sa fi pregatit din toate pctele de vedere..problema este k noi nu putem fi impreuna pentru k io am nijte studii de terminat aici si un loc de munca..mie imi este foarte greu sa plec in romania unde nu o sa am nimic..pe kand dak o aduc pe ea aici este f simplu,are cine sa o intretina....da aici intervin parinti ei,si noua lege kare nu imi mai permite sa ma insor cu ea!
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Othelox, pentru motive temeinice se poate si acum incheia o casatorie in aceleasi conditii daca minora are 17 ani.
avocat Claudiu Lascoschi

Sincer nu stiu din ce articol ati scos asta (nu va contrazic ci pur si simplu nu stiu) dar ii recomandati sa faca un copil sa o poata lua de nevasta sa o poata duce in alta tara? 17 ani + 9 luni e aproape 18 ani nu? Deci ce e asa graba? Daca era gravida era o discutie... dar a fost mentionat in post doar ca e minora... nici nu s-a mentionat varsta ei...
ea are 16ani..io am 19...ideea cu copilu ar fi buna...dar nu credeti ca este ceva kam moolt?un angajament pa care ni lam lua fara sa fim siguri ca putem?ms oricum pentru sfaturi;)

Alte discuții în legătură

Corupere de minori? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Am o verisoara de 15 ani si 6 luni care intretine relatii sexuale cu un barbat de 43 de ani. Parintii doresc sa depuna plangere penala impotriva barbatului, ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? amein amein Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu un minor Xandra_ymy Xandra_ymy buna...am si eu o intrebare ...as dori sa mi raspunda cineva cu experinta ,as vrea sa stiu ce se poate intampla in cazul actului sexual cu un minor daca fata ... (vezi toată discuția)