avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara corecta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara corecta

Daca tatal care cere micsorarea pensiei este contabil sef si isi completeaza singur la UM adeverinta de salariu , cum poate fi verificat? Poate fi acuzat de "Conflict de interese"? Ce sporuri se pun sau nu se pun la salariu avand in vedere ca in armata au tot felul de sporuri si indemnizatii .
Cand intra in vigoare micsoarea ?de la data depunerii cererii(oct) sau la data pronuntarii(decembr)?
=D>
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:30, 9 Octombrie 2010
de la data remanerii definitive.....
adeverinta de salariu poate sa si-o completeze singur... in acest caz cereti de la UM o adresa oficiala cu venitul net al acestuia pe ultimele 6 luni..... daca minte careva.. faceti-i plangere pentru fals in declaratii
adresa oficiala o solicit eu la tribunal???sau cu ajutorul unui avocat care e si al lui si al meu?oricum el si la inceput a prezentat salariile pe ultimele 6 luni dar am avut incredere ca au fost corecte sau nu? Si sunt sigura ca le va prezenta si acum dar cine le verifica veridicitatea. Aici imi bat eu capul!!!! Pot in instanta sa solicit verificarea acestora sau o sa rada judecatorul de mine?asa cum legea in sine vad ca dezavantajeaza mama ramasa cu copilul.
cel mai sigur e sa solicitati dvs cererea catre instanta de judecata.mare greseala sa aveti acelasi avocat ambele parti din proces.
Art. 44- legea 51/1995
(1) Avocatul nu poate asista sau reprezenta parti cu interese contrare in aceeasi cauza sau in cauze conexe si nu poate pleda impotriva partii care l-a consultat mai inainte in legatura cu aspectele litigioase concrete ale pricinii.
Solicitati prin intermediul instantei efectuarea unei adrese catre unitatea militara respectiva, pentru comunicarea veniturilor realizate pe ultimele 6 luni, venit brut si net, urmand a se comunica si cuantumul sporurilor MAPN pe care acesta le incaseaza cu caracter permanent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire plata pensie intretinere bontzi bontzi Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in lamurirea urmatoarei probleme: am o hotarare de divort care de azi ar trebui sa devina irevocabila, hotarare prin care se ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere gabicont gabicont Buna ziua, sunt mama divortata locuiesc cu fostul sot pana la definitivarea partajului, custodie comuna ptr minor, platesc pensie de intretinere ptr cei doi ... (vezi toată discuția)
Norma hrana mapn laura1964 laura1964 Buna seara. Am o nedumerire. Norma de hrana se introduce in calculul venitului din care se plateste pensie intretinere minor, sau in conformitate cu decizia ... (vezi toată discuția)