avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... OUG 50 si instanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

OUG 50 si instanta

Si tot nu am priceput, de ce nu depun chemarea in judecata multi dintre clienti, intrucat sunteti (avocatii) unanim de acord ca se va judeca dupa legea care este ACUM in vigoare? Nu pricep, sunt multi sado-masochisti? Daca schimba astia OUG?
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 23:41, 10 Octombrie 2010
Deocamdata, este o propunere de modificare a OUG 50/2010. Se pare ca, daca va fi aprobata, atunci, ea va fi mai dezavantajoasa pentru consumator. Fiecare dintre clientii bancilor comerciale, care au contractate credite si care intra sub incidenta prevederilor OUG 50/2010, chiar daca este lezat intr-un interes al sau, prefera pentru moment, expectativa si nu reactioneaza, intr-o maniera ofensiva, probabil, din teama sau poate comoditate......:">.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 50/2010 si introducerea unui nou comision neprevazut in contract T.O. T.O. OUG 50/2010 s-a vrut a avea intentii bune, dar pe unii debitori i-a faultat. Eu m-am pricopsit cu un comision nou pe care nu il aveam in contractul initial. ... (vezi toată discuția)
Comision de risc paul_anita paul_anita As dori sa deschid proces impotriva bancii care refuza sa elimine in conformitate cu OG 50/2010 comisionul de risc din contractul de credit. Ce fel de actiune ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contractul de credit conf oug 50/2010 narciz767 narciz767 Numele meu este Bejinariu Narciz, sunt din Constanta si as dori sa imi comunicati daca exista norme specifice, dupa care Banca a calculat valoarea MARJEI FIXE ... (vezi toată discuția)