avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... subventii incalzire 2010
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

subventii incalzire 2010

buna.ma numesc betty si as dori sa ma informati daca in masura in care eu si colega mea de apartament(studente ambele), locuim intr-o garsoniera cu chirie, v-om putea beneficia in aceasta iarna de subventiile pentru incalzire la noua adresa?!daca da va rog sa imi raspundeti si cu indrumari in acest sens:acte necesare, daca este necesar intocmirea flotantului deoarece suntem chiriase in afara judetului de provenienta....multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:00, 10 Octombrie 2010
Pentru a va lamuri cine poate solicita si ce conditii trebuiesc indeplinite,accesati sectiunea asociatii de proprietari,unde subiectul a fost amplu dezbatut si a primit raspunsuri din partea persoanelor specializate
Ultima modificare: Duminică, 10 Octombrie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie caldura 2012 - pt .studenti toma_claudia toma_claudia Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: - Fiul meu este student in Bucuresti la o facultate de stat, la zi, pe locuri fara ... (vezi toată discuția)
Ajutorul pentru incalzire elga50 elga50 Pentru cei interesati cititi acest articol si materialele atasate. Sunt lamuritoare si nu mai trebuie discutii ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire 2010 - 2011 elga50 elga50 Cititi despre actele necesare obtinerii ajutorului de incalzire: - venit pe membru de familie (persoana singura) = mai mic de 615 lei / luna ... (vezi toată discuția)