avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale acte necesare deschidere discoteca si bar la punct de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acte necesare deschidere discoteca si bar la punct de lucru

am o societate si in urma adaugarii unor coduri CAEN vreau sa deschid o discoteca cu bar la un punct de lucru. Care sunt autorizatiile necesare? Aviz de la SANEPID? Altele?
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 11:15, 13 Octombrie 2010
Trebuie sa autorizati activitatea - 5630 Baruri si alte activitati de servire a bauturilor. Daca aveti acest cod intre obiectele secundare din actul constitutiv e relativ usor - completati o cerere de inregistrare la registrul comertului si o declaratie model 2(costuri la registrul comertului in jur de 100ron) Daca nu aveti in obiectul de activitate acest cod trebuie sa depuneti suplimentar o hotarare AGA pentru largirea obiectului secundar cu contorul aferent pentru publicare in Monitorul Oficial, act constitutiv actualizat plus cerere inregistrare si declaratia model 2. ( costuri apx. 550 ron) Dupa obtinerea certificatului constatator de autorizare de la registrul comertului va trebui sa depuneti documentatia la primarie in vederea obtinerii autorizatiei de functionare. SUCCES!
Era sa uit...dovada folosintei spatiului pentru punctul de lucru: contract de inchiriere, comodat, proprietate.
Multumesc! Am largit obiectul de activitate cu codul caen precizat. Punctul de lucru este in alta localitate. Am fost la Sanepid pentru aviz la punctul de lucru si mi-au spus ca nu este necesar. Ma intereseaza daca este adevarat. Pana la depunerea documentatiei la Primarie mai am nevoie de alte avize?
Nu mai aveti nevoie de alte avize. Certificatul constatator de autorizare se elibereaza de catre registrul comertului in baza unei declaratii ( model 1 ,2 sau 3 dupa caz )care este trimisa la toate institutiile avizatoare.
multumesc!

Alte discuții în legătură

Infintarea unei discoteci cu bar chirchisoiu chirchisoiu Buna seara. Am o mare rugaminte. Va rog din tot sufletul sa-mi spuneti si mie ce acte trebuiesc pentru infiinatrea unei societati (discoteca cu bar, fara ... (vezi toată discuția)
Autorizatii functionare si alte taxe adara adara Vreau sa imi deschid un bar si nu am inteles cate taxe trebuie sa platesc. In primul rand pentru autorizatia ade functionare, apoi pentru muzica?Daca vreau sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare bar calator calator Am construit o spalatorie auto,cu toate avizele si autorizatiile necesare,in cadrul acestei spalatori auto a fost prevazuta si o sala de asteptare de 40m ... (vezi toată discuția)