avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatii functionare si alte taxe
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatii functionare si alte taxe

Vreau sa imi deschid un bar si nu am inteles cate taxe trebuie sa platesc. In primul rand pentru autorizatia ade functionare, apoi pentru muzica?Daca vreau sa organizez si concerte in bar platesc pentru fiecare eveniment in parte?Taxele pentru muzica unde anume se platesc?Mai sunt si alte taxe pe care trebuie sa le platesc inafara de cele doua? Si pentru a putea organiza evenimente ( concerte) ce cod CAEN trebuie sa imi aleg, si unde sa il caut?
Cel mai recent răspuns: ContSters84919 , utilizator 13:33, 24 Februarie 2011
Nu va voi raspunde la toate intrebarile, dar pot sa va spun ca foarte importante pentru orice locatii in care se difuzeaza muzica, sau programe radio-tv sunt licentele de difuzare a muzicii, care se obtin de la 3 institutii:
- UCMR - ADA ( [ link extern ] / );
- UPFR ( [ link extern ] / );
- CREDIDAM ( [ link extern ] / )

Gasiti informatii suficiente pe fiecare dintre site-uri.
cod CAEN 5630 - Baruri si alte activitati de servire a bauturilor
cod CAEN 9329 - Alte activitati recreative si distractive n.c.a.
cod CAEN 9002 - Activitati suport pentru interpretare artistica (spectacole)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uniunea compozitorilor si muzicologilor romani danairimies73 danairimies73 Detin un bar,in care ascult doar posturi de radio si tv.Nu am nici un CD si nici o caseta sau altceva de genul asta. Mi se cere sa achit taxa pentru UCMR. Nu ... (vezi toată discuția)
Acte necesare deschidere discoteca si bar la punct de lucru ziar actualitatea ziar actualitatea am o societate si in urma adaugarii unor coduri CAEN vreau sa deschid o discoteca cu bar la un punct de lucru. Care sunt autorizatiile necesare? Aviz de la ... (vezi toată discuția)
9329 - alte activitati recreative si distractive n.c.a. Ramona24 Ramona24 Cu acest cod 9329 - Alte activitati recreative si distractive n.c.a. poti organiza un eveniment cultural cum ar fi un concurs/spectacol de dans ? (vezi toată discuția)