avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale acte necesare deschidere discoteca si bar la punct de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acte necesare deschidere discoteca si bar la punct de lucru

am o societate si in urma adaugarii unor coduri CAEN vreau sa deschid o discoteca cu bar la un punct de lucru. Care sunt autorizatiile necesare? Aviz de la SANEPID? Altele?
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 11:15, 13 Octombrie 2010
O completare:

Foarte importante pentru discoteca, bar (dar si pentru alte locatii in care se difuzeaza muzica, sau programe radio-tv) sunt licentele de difuzare a muzicii, care se obtin de la 3 institutii:
- UCMR - ADA ( [ link extern ] / );
- UPFR ( [ link extern ] / );
- CREDIDAM ( [ link extern ] / )

De asemenea, importante sunt si demersurile de amplasare a reclamei pentru discoteca, pentru care veti face, mai intai, demersuri pentru obtinerea Certificatului de Urbanism si ulterior, dosarul pentru obtinerea Autorizatiei de Constructie.

In ce-i priveste pe cei de la DSV, probabil ca au o atitudine mai flexibila, deoarece ati declarat doar activitatea de bar. Daca va veti decide sa serviti si produse alimentare, situatia se va schimba si va trebuie sa puneti la punct proceduri, fluxuri si documentatii specifice.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Octombrie 2010
Primoris SRL, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintarea unei discoteci cu bar chirchisoiu chirchisoiu Buna seara. Am o mare rugaminte. Va rog din tot sufletul sa-mi spuneti si mie ce acte trebuiesc pentru infiinatrea unei societati (discoteca cu bar, fara ... (vezi toată discuția)
Autorizatii functionare si alte taxe adara adara Vreau sa imi deschid un bar si nu am inteles cate taxe trebuie sa platesc. In primul rand pentru autorizatia ade functionare, apoi pentru muzica?Daca vreau sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare bar calator calator Am construit o spalatorie auto,cu toate avizele si autorizatiile necesare,in cadrul acestei spalatori auto a fost prevazuta si o sala de asteptare de 40m ... (vezi toată discuția)