avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru

buna seara, as dori si eu o informatie, daca pentru deschiderea unui punct de lucru se poate incheia si contract de cedare folosinta imobil (comodat) sau este obligatoriu contract de inchiriere.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:03, 13 Octombrie 2010
Da, sigur se poate si cu contract de comodat, la care sa anexati copie dupa dovada proprietatii.( contractul de vanzare-cumparare a imobilului detinut de comodant).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru incheierea unui contract de comodat este necesar cf pt spatiul respectiv? nicoleta sorina nicoleta sorina Ma intereseaza daca pentru incheierea unui contract de comodat este necesar sa detii certificat de carte funciara pentru spatiul unde se va deschide punct de ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru pe santier adinaelena adinaelena Buna ziua Doresc sa deschid un punct de lucru pe un santier .Ca \\"dovada de spatiu\\",avand in vedere ca nu exista un contract de inchiriere sau de vanzare ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat - parti rusramona rusramona Cum trebuie sa trec intr-un contract de comodat partea care detine spatiul in baza unui contract de inchiriere ( chirias-locatar) si vrea sa cedeze cu titlu ... (vezi toată discuția)