avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschidere punct de lucru pe santier
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschidere punct de lucru pe santier

Buna ziua
Doresc sa deschid un punct de lucru pe un santier .Ca "dovada de spatiu",avand in vedere ca nu exista un contract de inchiriere sau de vanzare -cumparare ,ce pot prezenta la ONRC ?Trebuie sa prezint contractul de prestari servicii unde se arata adresa viitorului punct de lucru?
Am mai deschis puncte de lucru dar nu pe santier .In celelalte cazuri exista contract de inchiriere ,vanzare -cumparare ,comodat dar aici ,prestam doar servicii pe acel santier .E nevoie de declarare punct de lucru ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: adinaelena , utilizator 17:07, 13 Mai 2013
Nu e nevoie de punct de lucru. Trebuie doar sa declarati la ORC codurile caen aferente activitatilor desfasurate cu mentiunea ca aceste activitati se vor desfasura la beneficiari
stiu ca nu e nevoie ,dar in cazul in care se doreste deschiderea unui punct de lucru ,ce act pot duce la ONRC pentru deschidere ?
Multumesc mult pentru raspuns
In mod obligatoriu aveti nevoie de un act care sa ateste dreptul de folosinta a terenului: contract de comodat, inchiriere, concesiune, etc. Nu puteti sa deschideti punct de lucru pe un spatiu ce nu va apartine daca proprietarul nu este de acord, iar acordul lui se transpune in actele mentionate mai sus.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru in cadrul asociatiei luizacsinte luizacsinte Lucrez la Camera de Comert Italiana si voiam sa stiu daca anumite societati pot avea sediul social sau punct de lucru in cadrul camerei....este asociatie ... (vezi toată discuția)
Sediul social este in alt oras decat cel in care vreau sa imi desfasor activitatea. am nevoie de anumite documente? SeptimiuPop SeptimiuPop In acest moment eu si 2 parteneri vrem sa ne inregistram o firma. Sediul social poate fi in Bucuresti intr-un apartament sau in Targu-Mures. In ambele cazuri ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma elysapo elysapo As vrea sa imi deschid o firma care se ocupa cu gazduire de saituri, prestari servicii montare camere de supraveghere, service pentru calculatoare...c-am tot ... (vezi toată discuția)