avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită SOS
Discuție deschisă în Executare silită

SOS

Dragii mei avem un caz aparte, tipic romanesc:
Un cadru didactic ii este desfacut CIM-ul abuziv. Acesta castiga in instanta (recursul se judeca luna viitoare). Este un caz social aparte, pt ca a stat 8 luni fara bani, singurul care isi intretinea familia. A apelat la un executor pt executare: pe postul si functia detinute anterior si desigur banutii. Pe 28 august executorul someaza institutia si ii da 10 zile. Nimic! Pe 12 octombrie se prezinta executorul impreuna cu reclamantul la institutie si intocmeste un proces verbal in care institutia se angajeaza ca il repune inapoi in 7 zile. Simt ca nu va fi nimic! Ce credeti ca ar mai fi de facut? Chiar toate zboara in tzara asta?

Ultima modificare: Vineri, 15 Octombrie 2010
ciprians, utilizator
Cel mai recent răspuns: ciprians , utilizator 19:07, 15 Octombrie 2010
incercati sa va prevalati de prevederile art.277 CM si, daca in termenul legal nu se intimpla nimic, formulati plingere penala.
catalin ciobanu a scris:

incercati sa va prevalati de prevederile art.277 CM si, daca in termenul legal nu se intimpla nimic, formulati plingere penala.


Ar fi prea frumos sa fie asa! Sentinta a venit de cateva luni bune. Da, a fost intocmita plangerea penala impotriva rectorului. A venit NUP. S-a facut recurs. Ibidem - NUP! De o saptamana s-a trecut la a III-a forma de atac - chemarea in judecata. Azi am asistat la o discutie care m-a dezamagit cumplit! respectivul imi spunea ca rectorul va scapa intrucat nu are intrunite mai multe aspecte pentru a intreprinde autoritatile o urmarire penala. Chiar asa sa fie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare in litigiu de munca/plangere penala StatVsBiserica StatVsBiserica Ce poate sa il determine pe un sef de institutie (rectorul - in cazul nostru al Universitatii de Vest din Timisoara), ca sa aplice o hotarare judecatoreasca? ... (vezi toată discuția)
Plangere penala StatVsBiserica StatVsBiserica Din ce moment pot face plangere penalaimpotriva unui sef de institutie care nu vrea sa o execute? In 15 zile de la primirea minutei sau 15 zile de la primirea ... (vezi toată discuția)
Subiect... "imposibil" de controversat! sncfr sncfr In calitatea de cadru didactic la Facultatea de Teologie din Timisoara (Universitatea de Vest din Timisoara) mi-a fost retras \"sprijinul politic\" ... (vezi toată discuția)