avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

vreau sa stiu daca se poate,cam in ce perioada de timpr recuperez taxa de prima matriculare si cat costa taxele de judecata ?
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 18:49, 19 Octombrie 2010
se poate, in mod normal ar trebuii sa dureze maxim 6 lui depinde insa cit de aglomerata este instanta si cind fixeaza primul termen.
taxele de judecata ar trebuii sa fie modice temeiul legal fiind legea 554/2004 .
Taxa de poluare platita se poate recupera in cazul in care se indeplinesc cumulativ mai multe conditii. Una dintre acestea este ca masina sa mai fi fost inmatriculata intr-un stat membru al Uniunii Europene si implicit sa fie platite taxele aferente inmatricularii. Ca si durata de timp, procedurile de recuperare a taxei platite se intind pe un termen mediu de 5-6 luni de zile. Pentru mai multe detalii, puteti sa ne contactati si va vom oferi ajutor de specialitate in rezolvarea problemei dvs.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator
Termenul mediu este de 8 luni, mai putin in niciun caz!
Taxele de judecata sunt mici 39 lei , plus costul traducerilor legalizate.
Onorariul difera in functie de av la care aplelati.
Va rog sa ne comunicati data platii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2010 cucu_bau cucu_bau Buna ziua, ma intereseaza daca se poate recupera o taxa auto, pe poluare/de prima inmatriculare platita in 2010 pentru un autoturism la mana a doua, cumparat ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto de mediu jorje_gt jorje_gt Buna ziua, Va rog sa imi puteti daca se poate recupera taxa de mediu platita la finante pentru a putea inscrie o masina adusa din germania. Am platit taxa ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare eu_craciun eu_craciun buna ziua, am auzit ca se restituie taxa de poluare doar daca mi-am inmatriculat masina intr-un anumit termen si anume 15.12.2008-19.02.2010, este ... (vezi toată discuția)