avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv invatamant

as dorii sa intru in posesia contractului colectiv de munca unic la nivelul ramurii invatamant valabil la data de 11.11.2007-data nasterii minorului. CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCÃ UNIC LA NIVEL DE RAMURÃ ÎNVÃŢÃMÂNT- 2007/2008 este inregistrat la 12.11.2007 si pentru actiunea mea cu ajutorul de nastere nu este valabil.
rog raspuns promt se apropie termenul de prescriere.
Cel mai recent răspuns: dia2120 , utilizator 13:45, 19 Octombrie 2010
daca nasterea copilului s-a produs dupa 1 ian 2010,nu cred ca mai aveti sanse sa beneficiati de acest ajutor.prima de nastere era un drept prevazut prin contr col de munca .legea 330/2010 prevede ca orice drept prevazut prin contr col de munca inceteaza.si eu lucrez intr-o inst de invatamant si...de la 1 ian 2010 nu se mai acorda aceasta prima.daca imi lasa ti un email va trimit contr col de munca.
scz..nu orice drept....primele acordate prin contr de munca....
nasterea a avut loc la 11.11.2007 si de aceea nu ma ajuta contractul din 2007
daca copilul s-a nascut la data mentionata aveti dreptul la prima de nastere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca corina_matica corina_matica Buna ziua Poate sa-mi spuna cineva daca s-a publicat Contractul colectiv de munca la nivel national 2011-2014 ? Ma intereseaza daca s-a publicat in Monitorul ... (vezi toată discuția)
Neacordarea primei de nastere grete grete Sunt medic,am nascut in urma cu 4,5 luni si mi se refuza acordarea primei de nastere de catre unitatea angajatoare(spital)pe motiv ca nu este semnat contractul ... (vezi toată discuția)
Acordare salariu mediu pe unitate,bonus la nastere marioara-pui marioara-pui Conform Contractului Colectiv de munca la Nivel National art.51,lit c si Contractului Colectiv de munca la Nivel de Ramura(lucrez in ... (vezi toată discuția)