avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cu buletinul!
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cu buletinul!

daca m-am mutat si nu mi-am skimbat buletinul si am buletinul pe adresa veche, unde am vandut apartamentul.. si imi cumpar o masina si folosesc buletinul cu adresa veche.. ce se poate intampla? :-/
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 22:31, 26 Ianuarie 2008
In principiu nimic, domiciliul nu are legatura cu titlul de proprietate. Problema e doar ca daca primesti vreo comunicare importanta la adresa veche nu poti invoca faptul ca nu ai avut cunostinta despre ea. Cam atat. Desigur, noii proprietari pot cere in instanta anularea domiciliului tau din apartamentul lor.
esti periculos rau ....e cam rau ca ai fakut pe domiciliul vechi ...si da se pot supara actualii proprietarii ....cel mai bine ar fi sa rectifici la firma care tia vandut auto....ca apoi o sa ai probl si cu asigurarea RCA obligatorie si cu CASCO........deci nu mai taragana ! Domiciliul legal sa fie cel din buletin da ? :P vezi ca te verific (glumesc) B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date de identificare persoana fizica Andreea Istrate Andreea Istrate Printre elementele de identificare ale unei persoane, pe langa nume, cnp, este si domiciliul. Daca adresa indicata ca domiciliu in cartea de identitate nu mai ... (vezi toată discuția)
Romtelecom pretinde bani de la un decedat.... antonya antonya Buna ziua, problema suna cam asa: acum 4 ani tatal meu a decedat. era abonat romtelecom. stiu ca mi-a spus ca a cerut telefonic ca acest post sa fie ... (vezi toată discuția)
Amenda primita la adresa gresita. Klara77 Klara77 Buna seara , am o problema legata de primirea unei amenzi la o adresa anterioara celei din buletinul actual . Mai exact . In septembrie 2021 , deoarece ... (vezi toată discuția)