avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008
Multumesc. Cred ca ar fi trebuit sa stie durata testului inca de cand s-au inscris la examen. Sa zicem ca s-a urmarit si testarea capacitatii de adaptatre la situatii noi (si stresante).
Mi se pare ca anii trecuti timpul de lucru a fost 4 ore, deci nu cred ca cineva s-a asteptat la un timp mai redus, chiar daca a auzit de testele model.
Eu stiu ca anu trecut au fost 3 ore. Si rezultatele cam lasa de inteles asta. Cel mai mare punctaj a fost 68 in conditiile in care in 2006, in 3 ore, punctajul maxim a fost de 81. Ai participat anul trecut la test, aamaria?
Nu, nu am paricipat la nici un concurs de admitere la INM. Adevarul e ca nu stiu cat a fost timpul de lucru in anii trecuti, am presupus ca 4 ore, ca la testul de cunostinte.
Nu stie nimeni sigur care a fost timpul de lucru la testele de logica din anii trecuti? Acusi se afiseaza rezultatele si degeaba comparam punctajele daca timpul de lucru a fost diferit. Bineinteles, nici dificultatea n-a fost aceeasi, dar asta e mai greu de apreciat.

In alta ordine de idei: la contractul de arendare, inregistrarea la consiliul local e necesara ad validitatem sau ad probationem? Stie cineva cum se apreciaza in practica?
niciodata nu au fost 4 ore la logica, 3 ore si anu trecut si acum 2 ani.

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)