Multumesc. Cred ca ar fi trebuit sa stie durata testului inca de cand s-au inscris la examen. Sa zicem ca s-a urmarit si testarea capacitatii de adaptatre la situatii noi (si stresante).
Mi se pare ca anii trecuti timpul de lucru a fost 4 ore, deci nu cred ca cineva s-a asteptat la un timp mai redus, chiar daca a auzit de testele model.
Eu stiu ca anu trecut au fost 3 ore. Si rezultatele cam lasa de inteles asta. Cel mai mare punctaj a fost 68 in conditiile in care in 2006, in 3 ore, punctajul maxim a fost de 81. Ai participat anul trecut la test, aamaria?
Nu, nu am paricipat la nici un concurs de admitere la INM. Adevarul e ca nu stiu cat a fost timpul de lucru in anii trecuti, am presupus ca 4 ore, ca la testul de cunostinte.
Nu stie nimeni sigur care a fost timpul de lucru la testele de logica din anii trecuti? Acusi se afiseaza rezultatele si degeaba comparam punctajele daca timpul de lucru a fost diferit. Bineinteles, nici dificultatea n-a fost aceeasi, dar asta e mai greu de apreciat.
In alta ordine de idei: la contractul de arendare, inregistrarea la consiliul local e necesara ad validitatem sau ad probationem? Stie cineva cum se apreciaza in practica?