avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008
Da, si eu tot cu coltul nesigilat am predat-o si nimeni nu l-a inchis in fata mea.
AVLIL draga, ce te tot ambalezi atata?Ti-e ciuda de cele 55 de puncte de anul asta sau de cele 40 de anul trecut?:((Nu as fi intervenit in discutie, dar ma irita rau tonul obraznic pe care il folosesti!La cata reclama iti faci pe site, as fi putut fi indus in eroare si sa apelez, Doamne fereste,:)) la tine.Unde ai invatat tu atata gramatica si, mai ales, drept.....La o particulara?La stat n-ai intrat?Nu?De ce, din cauza gramaticii?Lasa frustrarile deoparte si specializeaza-te in continuare pe 15 domenii odata!
Sunt de acord ca fiecare poate avea o opinie, iubesc democratia! Insa mi se pare normal sa o argumentam.
Ma bucur ca mesajul meu anterior a adus un argument din partea lui masinamea... E un rezultat pozitiv, e bine.
V-as fi povestit despre o studenta care tremura de frig in iulie la un examen sau de ce am ales particulara si nu statul... :D dar am primit atatea pietre, ca trebuie sa ma prezint la spital (aceasta a fost o gluma menita sa mai descreteasca din frunti, sper sa o gustati ca atare!).
Nu mai insist cu privire la diferenta dintre dublarea unei litere (greseala de redactare sau, mai tehnic, o greseala materiala) si o gramatica neluata in seama...

Pe forumul acesta se sustine sau respinge o idee si nu o persoana, nu se emit judecati cu privire la un user sau altul si, desi e impotriva regulamentului si faptul ca va spun asta, sper sa ne redresam si sa atacam numai idei. Ca sa nu ne baneze cineva.
santiago, eu am o singura specializare: civil, cu cateva subdomenii. B-) Scrie in profilul meu. Imi poti spune exact la ce anume te referi cand spui de acele puncte? Ca sa stiu despre ce vorbim si sa pot raspunde...

Propozitia aceea initiala chiar nu am inteles-o si-mi pare ca lipsea propozitia principala; daca nu ne putem cobori sa le explicam si muritorilor ce am vrut sa spunem, accept, ok. :(
Ma bucur insa ca te-ai dus la politie sau parchet, foarte bine! Avem nevoie de oameni care sa faca mai mult decat sa vorbeasca, sa actioneze!
Din cele doua mesaje critice ale lui masinamea... nu am gasit mare lucru care sa confirme ceea ce sustinea el cu atata tarie, de aceea am comentat ideile pe care el le-a aratat si nu o persoana anume! Imi cer scuze daca e ceva ce nu am inteles sau citit cu atentie, partea cu diferenta de ora acum am clarificat-o! Da, e cam nasol! :"> Si imi cer scuze ca am citit superficial.
Daca imi precizati unde anume am jignit pe cineva, imi voi cere scuze si daca vi se pare necesar, imi editez mesajul astfel incat sa elimin orice discriminare, jignire sau altceva care se refera la un user si nu la o idee.

Va doresc tuturor bafta in cariera si ma bucur ca exista atata spirit critic! =D>
Dragi colegi,

Desi am mici sanse de reusita( am obtinut 71 puncte la prima proba si 33 la logica) as vrea sa imi dati cateva repere pentru interviu. Nu ma ateptam sa ajung pana in acesta faza si chiar nu am nici cea mai vaga ideee de ce ar putea sa ma intrebe.,daca cineva a mai participat la interviu, va rog sa imi dati ceteva exemple de interbari...

Multumesc
viky20008
71 la drept inseamna 5,325 puncte.
33 la logica inseamna 0,495 puncte

Pana acuma ai acumulat 5,820 puncte.
Iti trebuie minim 7 puncte.
Asta inseamna ca iti trebuie nota 11,80 la interviu. Dar cum notarea este pana la 10 .. inseamna ca nu mai poti atinge baremul.

Acum te intreb: Tu faci misto de noi sau chiar esti asa paralela cu matematica ?

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)