avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008
avand in vedere examenul de admitere in inm, vad ca toti ne facem probleme doar pentru testul grila care e si eliminatoriu, dar oare nu trebuie sa acordam ceva importanta si rationamentului logic?
adica daca treci de testul grila cu o nota minima si la rationamentul logic si la inteviu nu iei note prea mari, sunt sanse sa pici admiterea?
Ne facem probleme pt. testul grila pt ca daca treci de el sunt sanse mari sa-l iei si pe cel de logica...anul asta daca te-ai uitat la rezultate aproape toti dintre cei care au facut 80 de pcte sau mai mult au trecut si la logica..deci logica nu e asa grea precum pare.
daca treci de grila si de logica te poti considera ca si intrat la INM, la interviu se iau oricum note peste 9,nu are relevanta...nu te framanta ca locurile oricum nu se ocupa,dupa grila pica aproapte 80% asa ca n-o sa fie concurenta...mai ales ca sunt 240 acum...nu o sa ne batem intre noi.
240 LOCURI LA IMN IN VARA?
Da ,abby, exact 240 sunt..s-au suplimentat locurile ,da ai vazut ca si in 2007 nu s-au ocupat...au intrat numai 176..in fine prima nota la testul grila valora 80% din media finala, in 2008 o sa fie 75% , ponderea testului de logica a crescut de la 10% la 15% iar interviul o sa fie tot asa, o sa aiba o pondere de 15%.
da sa nu se inteleaga ca se intra de la 75 de puncte, nu! se intra tot de la 80 in sus,numai ponderea in media finala s-a schimbat...mai multe detalii pe site-ul CSM si alte noutati privind examenul din 2008
la mine nu prea merg siteurile ,o sa incerc sa intru pe cel al csm,da nu stiam ca s-au suplimentat locurile

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)