avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008
ia ziceti cum stati cu invatatul si ce carti v-ati procurat pt grile
eu am cumparat o cartulie a lui voineag dar nu cred ca este foarte buna pt ce ne intereseaza pe noi, deoarece are mai multe variante de raspuns fata de ce va fi la admitere in INM.
dar oare cand se va afisa programa pt examen si oare va suferi modificari majore fata de anul trecut?
spor la invatat
Ba eu cred ca daca stii cartea lui Voineag ai toate sansele sa intri la inm ,pt ca la examen oricum sunt grile deschise...adica cu mai multe variante posibile.programa e tot aia din 2007
esquire a asris : ,, prima nota la testul grila valora 80% din media finala, in 2008 o sa fie 75% , ponderea testului de logica a crescut de la 10% la 15% iar interviul o sa fie tot asa, o sa aiba o pondere de 15% '' ?!?!?!?!?!
75% + 15% + 15% = 105%, deci in concluzie e posibil sa intram cu punctaje ce ar echivala cu nota 11
#-o
Nu asa se calculeaza nota, de ex. 80% inseamna de fapt nota 6,4 la primul test , apoi la logica era 10% ,iar punctaj minim obligatoriu e de 30 de puncte la logica corect? corect .10% insemna 0,3 puncte la logica ...deci: daca faceai 6,4 la grila+0,3 la logica=6,7 iar ca sa intri la inm iti trebuie 7 ,bun..insa mai e si interviul la care se iau note mari ,peste 9 deci 10% din 90 puncte la interviu= 0,9 ,deci 6,7+0,9=7,6 .oricum si daca iei 8 la interviu e bine.

Acum aceste procente s-au schimbat cum am spus si mai sus ponderile sunt 75%, 15% si 15% ,deci nu ai cum sa ajungi la nota 11 ,:D nu mai fac calculele ca ma incurc in cifre da iti zic eu ca asa e ,
salutari tuturor si bine v-am gasit cu spor la munca!
uite, mai arunc si eu cate o parere pe aici!
ma inspirati de ceva vreme, dar am preferat sa stau in umbra ;)
am si eu o intrebare!
fac de ceva vreme spete din cartea lui Voineag, dar la multe imi par raspunsurile gresite, sa fie doar parerea mea?
voi v-ati intalnit cu asa ceva?

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)