avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008
Lemnele care rezulta din taierea arborilor unei paduri sunt producte. Arborii seculari insa sunt fructe naturale,bunuri ale pamantului cu alte cuvinte,produse fara interventia omului; termenul "secular" sugereaza tocmai lipsa interventiei omului ,ori productele nu pot fi obtinute fara o asftel de interventie :ex .piatra dintr-o cariera,nisipul dintr-o albie etc.

Posesorul care nu poseda sub nume de proprietar ,e posesorul neproprietar iar dobandirea calitatii de proprietar presupune producerea in fata instantei a unui titlu de proprietate,adica introducerea actiunii,dovedirea ei,hotararea instantei de admitere etc...lucru care nu se poate face prin vointa posesorului neproprietar sau a vreunei persoane interpuse,oricare ar fi aceasta persoana.
esquire a scris:

Lemnele care rezulta din taierea arborilor unei paduri sunt producte. Arborii seculari insa sunt fructe naturale,bunuri ale pamantului cu alte cuvinte,produse fara interventia omului; termenul "secular" sugereaza tocmai lipsa interventiei omului ,ori productele nu pot fi obtinute fara o asftel de interventie :ex .piatra dintr-o cariera,nisipul dintr-o albie etc.

Posesorul care nu poseda sub nume de proprietar ,e posesorul neproprietar iar dobandirea calitatii de proprietar presupune producerea in fata instantei a unui titlu de proprietate,adica introducerea actiunii,dovedirea ei,hotararea instantei de admitere etc...lucru care nu se poate face prin vointa posesorului neproprietar sau a vreunei persoane interpuse,oricare ar fi aceasta persoana.

mai mult decat clarificator!
multumesc!
esquire a scris:

te las sa te mai gandesti.
Mai avem 5 luni pana la exam ,hai ca mai e timp de invatat daca suntem pusi pe asta da ce facem cu logica? in afara de testele de logica de pe site-ul INM nu se gasesc materiale la capitolul logica ,desi vad ca cei care au trecut de grila au luat si logica...pe mine a inceput sa ma sperie logica acum :O de unde mai gasim materiale in afara de cele dp site mai stiti ceva?

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)