avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident pe un drum national cu o caruta nesemnalizata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident pe un drum national cu o caruta nesemnalizata

Bun gasit!Ma aflu din nefericire in urmatoarea situatie:circuland pe un drum national si observnd tarziu o caruta nesemnalizata corespunzator aflata pe acelasi sens de mers,in ciuda franatului nu am reusit sa evit impactul.am lovit caruta din spate,caruta este distrusa,masina putin avariata,calul sanatos,viteza cu care circulam neregulamentara,la impact viteza aprox.80-90 de km(viteza stabilita in urma masuratorilor facute de politie la locul accidentului),in localitate,alcoolemie 0.
Accidentul a avut loc in jurul orei 20:30.
Problema apare in ceea ce-l priveste pe carutas si o alta persoana aflata in caruta. Acestea, 2 femei in varsta,au mers la spital(unde au stat 1 luna )una dintre ele avand 2 inele deplasate la coloana si cealalta clavicula fracturata,au iesit din spital zilele trecute.Am vorbit cu acestea si au zis ca au pretentia la 40 respectiv 30 de milioane.
Ce pot face in aceasta situatie pentru a ajunge cat mai curand la incheierea cazului?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters7431 , utilizator 16:03, 26 Octombrie 2010
Deoarece v-ati aflat in localitate, peste viteza admisa, legea va gaseste vinovat de vatamare corporala din culpa. Pentru a nu vi se deschide dosar penal, sfatul meu e sa ajungeti la o intelegere cu victimele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident - tamponare caruta pe drum national geode geode Bun gasit! Ma aflu, din nefericire, in urmatoarea situatie: circuland pe un drum national si observand tarziu o caruta aflata pe acelasi sens de mers, in ... (vezi toată discuția)
Accident atelaj hipo pe dn17 ContSters181165 ContSters181165 Buna ziua! In data de 7 dec 2010 circuland regulamentar pe dn 17c la iesirea din mun. nasaud cu o autoutilitara am fost surprins de aparitia in fata mea a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala Zagoni Zagoni Buna! Pe data de 16.09.2013, ora 20:30 seara am avut un accident rutier, lovind o caruta neiluminata din spate cu autoturism, pe un drum judetean, in afara ... (vezi toată discuția)