avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare medicala pentru persoane neangajate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare medicala pentru persoane neangajate

BUNE.IMI POATE SPUNE SI MIE CINEVA CUM POT SA PLATESC O ASIGURARE MEDICALA DACA NU SANT ANGAJATA,SI CUM SA PROCEDEZ?VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 20:37, 26 Octombrie 2010
panca a scris:

BUNE.IMI POATE SPUNE SI MIE CINEVA CUM POT SA PLATESC O ASIGURARE MEDICALA DACA NU SANT ANGAJATA,SI CUM SA PROCEDEZ?VA MULTUMESC

Mergeti la casa de sanatate si acolo primiti cel mai indreptatit raspuns

Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti
Str. Branduselor, nr. 2-4, sector 3, Bucuresti - cod postal: 031256
Tel.: 315.39.29, Fax.: 314.27.57
Apel gratuit TELVERDE: 0.800.800.951
Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2010
leuca_luminita, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program cass - atlas crisadi crisadi buna ziua am si eu o problema legata de programul Atlas. dupa ce introduc pentru fiecare angajat venitul brut realizat programul calculeaza singur contributia ... (vezi toată discuția)
Plata contributii berciumihaela berciumihaela buna ziua, as dorii sa /mi platesc contributile la stat personal.cum pot sa fac si la ce institutii trebuie sa merg. multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Verificare prezenta concediu medical monicalirca monicalirca Lecturand stufoasa legislatie cu privire la acordarea concediilor medicale am o mare nedumerire si anume : CARE SUNT MEMBRI COMISIEI AMINTITI la pct.25 al ... (vezi toată discuția)