buna ziua
am si eu o problema legata de programul Atlas. dupa ce introduc pentru fiecare angajat venitul brut realizat programul calculeaza singur contributia 5.5%pentru angajat si totul este in regula. dar in acelasi timp calculeaza la total sus si contributia angajatorului " Dattorat de catre angajator 5.5%", problema este ca aceasta a 2 a contributie este calculata gresit ptr ca baza de clacul a CASS angajator este diferita de baza de calcul CASS angajat (angajatorul nu plateste contributia de 5.5% pentru Indemnizatia de medical platita de asig. sociale de sanatate). deci intr-o luna in care am medicale ptr care se plateste si din FNUASS , aceasta total CASS angajator trebuie sa fie diferit de CASS angajat. deci cum se procedeaza pentru a declara corect, in conditiile in care programul calculeaza automat contributia angajatorului dar folosind aceeasi baza de clacul ca la CASS angajat????#-o
Contactatii pe cei care au conceput programul si cereti sa se faca modificarea respectiva.
Pagina CASMB - Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti
» adresa: Str. Branduselor, nr. 2-4, sector 3, Bucuresti - cod postal: 031256
» telefon: 315.39.29
fax.: 314.27.57
» apel gratuit TELVERDE: 0800.800.951
Declaratii cass
onis08021
am o nelamurire daca am un angajat care are domiciliul in alt judet declaratiilie le depun pt el la cass din judetul unde are domiciliul? iar declaratia 102 ... (vezi toată discuția)