avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii program cass - atlas
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

program cass - atlas

buna ziua
am si eu o problema legata de programul Atlas. dupa ce introduc pentru fiecare angajat venitul brut realizat programul calculeaza singur contributia 5.5%pentru angajat si totul este in regula. dar in acelasi timp calculeaza la total sus si contributia angajatorului " Dattorat de catre angajator 5.5%", problema este ca aceasta a 2 a contributie este calculata gresit ptr ca baza de clacul a CASS angajator este diferita de baza de calcul CASS angajat (angajatorul nu plateste contributia de 5.5% pentru Indemnizatia de medical platita de asig. sociale de sanatate). deci intr-o luna in care am medicale ptr care se plateste si din FNUASS , aceasta total CASS angajator trebuie sa fie diferit de CASS angajat. deci cum se procedeaza pentru a declara corect, in conditiile in care programul calculeaza automat contributia angajatorului dar folosind aceeasi baza de clacul ca la CASS angajat????#-o
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 07:35, 12 Septembrie 2008
Contactatii pe cei care au conceput programul si cereti sa se faca modificarea respectiva.
Pagina CASMB - Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti
» adresa: Str. Branduselor, nr. 2-4, sector 3, Bucuresti - cod postal: 031256
» telefon: 315.39.29
fax.: 314.27.57
» apel gratuit TELVERDE: 0800.800.951
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2008
ContSters42967, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare medicala pentru persoane neangajate panca panca BUNE.IMI POATE SPUNE SI MIE CINEVA CUM POT SA PLATESC O ASIGURARE MEDICALA DACA NU SANT ANGAJATA,SI CUM SA PROCEDEZ?VA MULTUMESC (vezi toată discuția)
Declaratii cass onis08021 onis08021 am o nelamurire daca am un angajat care are domiciliul in alt judet declaratiilie le depun pt el la cass din judetul unde are domiciliul? iar declaratia 102 ... (vezi toată discuția)
Case de asigurari anairam_unid anairam_unid Vreau sa stiu daca firma este din bucuresti si am salariati asigurati la casmb ,opsnaj si angajati din ilfov declaratia de sanatate unde se va depune?La ... (vezi toată discuția)