avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buletin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buletin

buna ziua.as dori sa stiu daca cu un precontract de vanzare-cumparare as putea sa.mi fac buletin la adresa din actul mai sus mentionat.va multumesc mult pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 08:59, 27 Octombrie 2010
Buna ziua !
Avand in vedere ca pentru stabilirea domiciliului in actul de identitate este necesar sa prezentati actul cu care se face dovada spatiului de locuit (original si copie) si tinand cont de faptul ca un precontract reprezinta numai promisiunea de a contracta pe viitor, consider ca nu puteti face dovada domiciliului cu un astfel de act.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu constantine79 constantine79 Buna ziua. Inainte de casatorie am cumparat un teren si am ridicat o casa la rosu. Dupa ce m-am casatorit am terminat impreuna casa ( finisaje, mobila, ... (vezi toată discuția)
Acte carte de identitate angajat angajat O sa schimb in curand actul de identitate si am vazut care sunt actele necesare: * Cerere tip pentru eliberarea cartii de identitate * Actul de ... (vezi toată discuția)
Schimbare de domiciliu emmerson emmerson Vreau sa-mi schimb buletinul iar casa in care locuiam am vandut-o.Acum locuiesc intr-o alta casa dar care nu este proprietate mea e proprietatea firmei.Pot ... (vezi toată discuția)