avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Taxa judiciara se poate plati la posta?
Discuție deschisă în Executare silită

Taxa judiciara se poate plati la posta?

Doresc sa-mi fie eliberata o hotarare ramasa definitiva si irevocabila, pentru care trebuie sa platesc o taxa judiciara.As dori sa-mi raspunda cineva care se pricepe, sau a trecut printr-o astfel de situatie, daca se poate plati la posta ac. taxa sau este obligatoriu la sectia financiara?
Cel mai recent răspuns: MINOKA HR , Consultant resurse umane 15:30, 29 Octombrie 2010
depinde pentru ce instanta.
Tribunalul Bucuresti, Sectia a VIII a civila-conflicte de munca si asigurari sociale.Multumesc anticipat pt. raspuns.
Buna ziua,
Da, taxa judiciara poate fi platita la orice oficiu postal din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare recalculare pensie Anton.Sandu Anton.Sandu Sa pronutat sentinta de Tribunalul Municipiului Bucuresti, prin care Casa locala de pensii a fost obligata sa recalculeze pensia pentru limita de ... (vezi toată discuția)
Document litigiu de munca petrica_pascal petrica_pascal Incheierea pronuntata in camera de consiliu la data de 28.02.2008 de catre Curtea de Apel Bucuresti, Sectia a VII-a civila si pentru cauze privind conflicte de ... (vezi toată discuția)
Am fost concediat conf. legii 53/2003 art. 65 mellastefania mellastefania consider ca s a facut o nedreptate in aceasta firma sunt mai multe posturi de sofer eu am categ b c e impreuna cu un alt coleg cu aceiasi categorie am fost ... (vezi toată discuția)