avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incompetenta s-au... (contract leasing)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incompetenta s-au... (contract leasing)

am luat o dacie in leasing...i-am anuntat sa nu-mi mai emita facturi si sa declanseze procedura de reziliere, intrucat eu cu sotia inainte castigam aproape 3000 lei-Ron iar acum avem impreuna 1400 lei-Ron, sotia a intrat in somaj, iar eu pensionat pe caz de boala si un copil in intretinere
masina are doar 20.000 km in 3 ani
azi am intrat pe contul meu la rci leasing si stupoare...lunar sunt emise cate 4 facturi incepand cu luna iulie pana in prezent, iar problema mea este ca eu nu am platit din luna iulie, iar modul de facturare al rci este lunar o factura de 100 lei ce reprezinta casco si factura normala a masinii care este 600 lei, iar in grafic din luna iulie apar cu facturile duble adica 4/ luna 2 casco 2 masina pana in prezent ...incompetenta s-au greseala
a doua intrebare este de ce mai emit facturi dsaca din luna iulie ii rog sa-mi esaloneze facturile s-au sa rezilieze contractul, desi eu le-am explicat ca nu am rea credinta de a platii:stunned:
Ultima modificare: Vineri, 26 Noiembrie 2010
g.draghici44, utilizator
Cel mai recent răspuns: g.draghici44 , utilizator 09:29, 28 Octombrie 2010
trebuie sa le predati masina, atata timp cat masina este la dvs. se prezuma ca o folositi. Leasingul este de fapt o alta forma de inchiriere a unui bun. Atata timp cat aveti in folosinta bunul va vor emite facturi pt. plata utilizarii bunului.
Ultima modificare: Joi, 28 Octombrie 2010
praporgescu, utilizator
am inteles, dar dece emit 4 facturi ? cand de 3 ani platesc 2 lunar ...una casco iar una rata masinii
iar iei din iulie imi emit 2 casco 2 auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

executare silita/leasing auto....am mari probleme! g.draghici44 g.draghici44 am un contract cu rci pe 6 ani, am platit 3 ani si mai sunt 3 in prezent am ramas cu ratele restanta {din luna iunie 2010}..cu suma de 3500 lei-Ron am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu societatea de leasing mihai lazar mihai lazar In luna iunie,am platit o factura in val de 3800 RON,reprezentand plata facturi + penalitati,fiind la zi cu plata leasing-ului. factura care a fost emisa ... (vezi toată discuția)
Eternul leasing... dinnou dinnou Va rog sa ma ajutati un pic pentru ca deja nu mai stiu ce sa fac. Am un contract de leasign la RCI Leasing pentru un Renault (camion - duba). Nu am primit ... (vezi toată discuția)