avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

buna seara,in anul 2003 a fost ultimul loc de munca cu carte de munca la o firma din jud.Prahova.la incetarea activitatii nu am solicitat nici fisa de lichidare,nici cartea de munca.am sunat la firma si imi spun ca nu apar in baza de date,iar cartea de munca nu este la ei.Unde ma pot adresa pentru recuperarea ei,sau ce pot face ptr ca am nevoie urgent de ea?va multumesc
Cel mai recent răspuns: ioneliya38 , utilizator 18:01, 3 Noiembrie 2010
Contactati ITM-ul, e posibil sa aiba ei carnetul dvs de munca. Sau sa va spuna macar daca este inregistrat la ei vreun contract de munca pe numele dvs. In mod normal dvs trebuia sa aveti deja un exemplar al contractului individual de munca. Succes!
multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare si carte de munca! vali85 vali85 buna ziua.am lucrat 3 saptamani la o firma iar in momentul de fata am depus o cerere de demisie pe care am justificat-o printr-o noua oferta de munca.la firma ... (vezi toată discuția)
Solicitare carnet de munca impact impact Buna seara , Am si eu o intrebare . Am fost angajata unei institutii pana in data de 2 mai 2009 , cand societatea a efectuat desfacerea contractului ... (vezi toată discuția)
Neprimire carte de munca mickwin mickwin Buna ziua Desi am mai citit pe forum despre subiectul pierderii de catre angajator a cartii de munca nu am gasit totusi niste detalii de care am nevoie. Dar ... (vezi toată discuția)