avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie

''Persoanele neasigurate in sistemul public de pensii vor putea efectua plata contributiei de asigurari sociale in baza unui contract de asigurare, pentru a putea beneficia de pensie, conform unui act normativ publicat in Monitorul Oficial.''asta inseamna ca pot primi indemnizatia pt cresterea copilului?
Cel mai recent răspuns: Daniela Camelia Nicolae , Consilier juridic 17:49, 4 Noiembrie 2010
daca veti semna un astfel de contract si daca veti vira banii in baza contractului cel putin 12 luni inainte de nastrea copilului.Dar actul de care vorbiti nu cred ca a intrat in vigoare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot plati retroactiv pentru vechime in munca? mimioomi mimioomi Buna ma numesc Monika .. as avea si eu o intrebare..oare pot plati din urma la certea de munca..? as vrea sa stiu ..Multumesc mult.. (vezi toată discuția)
Un somer poate beneficia de asistenta medicala? riana22 riana22 Un somer poate beneficia de asistenta medicala de la stat sau trebuie sa mearga numai la privat contra cost?? (vezi toată discuția)
Ordonanta de guvern lore79 lore79 buna ziua.sunt angajata din luna aprilie a acestui an si insarcinata in 6 luni jumatate,cea ce inseamna ca nu pot sa beneficiez de indemnizatie. Potrivit OUG ... (vezi toată discuția)