avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... mica reforma
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

mica reforma

as dori sa stiu si eu daca MICA REFORMA aduce ceva beneficii persoanelor aflate deja in privare de libertate,pot beneficia de reducere a pedepsei???
este vorba de o condamnare de 1 an

multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Voican , Avocat 19:07, 7 Noiembrie 2010
Legea privind unele masuri pentru accelerarea solutionarii proceselor(mica reforma) are ca scop asa dupa cum se poate observa din titulatura doar accelerarea solutionarii proceselor si nu aministia sau gratierea persoanelor condamnate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mica reforma ajuta in vreun fel detinutii aura78 aura78 mica reforma ajuta in vreun fel detinutii care au un verdict definitiv si executa deja din pedeapsa?li se mai micsoreaza din pedeapsa tinind cont ca si-a ... (vezi toată discuția)
Legea privind accelerarea proceselor gabytza84 gabytza84 poate cineva sa imi spuna daca MICA REFORMA IN JUSTITIE aduce ceva beneficii persoanelor aflate deja in privare de libertate,li se poate reduce din ... (vezi toată discuția)
Gratiere cosmin30 cosmin30 daca am fost condamnat la 2 ani inchisoare cu suspendare .........pot cere gratierea de la presedintele romaniei sau amnistia.?ce sanse am ?si unde ma pot ... (vezi toată discuția)