Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vinzare teren din succesiune

Mama mea a mostenit un teren linga casa bunicilor (in afara de cel aferent casei), a deschis succesiunea, e singura proprietara a terenului, plateste impozit pe el si vrea sa-l vinda. Nu a fost intabulat (in Moldova nu era obligatoriu) si intreaba daca hotarirea judecatoreasca cu actul de succesiune sint suficiente pentru a-l putea vinde. Multumesc. Iulia
Cel mai recent răspuns: ContSters177110 , utilizator 21:09, 15 Noiembrie 2010
Nu sunt suficiente. Trebuie întabulat.
pentru a-l putea vinde trebuie sa il intabuleze.
Multumesc pentru raspuns. Asa am convins-o si pe mama ca legea intabularii s-a generalizat. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de v-cumparare fara succesiune? rompell rompell ASI VREA SA CUMPAR CASA BUNICILOR, DAR MAMA SI CEI 2 FRATI NU AU DEZBATUT SUCCESIUNEA, DAR SUNT DE ACORD SA-MI VINDA DOAR CASA SI TERENUL AFERENT,(BUNICII MAI ... (vezi toată discuția)
Testament Sashy Sashy 1)In urma unui proces de succesiune, imi este admis testamentul. Procesul s-a incheiat. Care este urmatoarea mea etapa ce trebuie sa o parcurg? Obtinerea ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare teren - procedura marian302 marian302 buna ziua , pt a putea vinde un teren intabulat in titlul de proprietate , care sunt pasii care trebuiesc urmati ? mentionez ca pe titlul de proprietate ... (vezi toată discuția)