avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutor caldura + scoatere persoane de la plata ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutor caldura + scoatere persoane de la plata intretinerii-URGENT!

Am depus dosarul pentru subventia la caldura in sistem centralizat si mi-a fost refuzat pe motiv ca sotul meu nu are in buletin aceeasi adresa, dar noi locuim impreuna la adresa aceasta de 4 ani. Am citit pe internet ca nu este nevoie sa aiba aceeasi adresa ca este suficient sa fie trecut in cartea de imobil pentru a putea beneficia de subventie. Vreau sa stiu daca este asa si cum pot beneficia de ajutor.

O a doua problema este cu scoaterea de persoane de la plata intretinerii. Parintii mei s-au mutat intr-o alta locatie si administratorul imi cere , in afara faptului ca mi-a cerut sa scriu in cererea de scoatere de la plata intretinerii adresa unde s-au mutat, o adeverinta de luare in spatiu de la noul domiciliu. Vreau sa stiu daca procedeaza corect deoarece fara aceasta refuza sa ii scoata de la plata intretinerii.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:48, 15 Noiembrie 2010
Ajutorul pentru incalzire se acorda persoanelor, familiilor al caror domiciliu este cel inscris in buletin, proprietari sau chiriasi. Deci sotul dv. nu intra in calculul pentru ajutor, doar daca mergeti la politie si ii faceti intrarea in spatiu. Cam tarziu...oricum ajutorul pe noiembrie l-ati ratat. Poate il prindeti pe cel din decembrie. Cererea pentru obtinerea acestui ajutor se poate depune oricand in decursul lunilor oct - februarie (anul viitor) si beneficiati de ajutor numai pentru perioada ce decurge de la depunerea cererii.

Pentru scoaterea de persoane de la intretinere este suficienta declaratia pe proprie raspundere cum ca in apartament nu locuiesc persoanele pe care doriti sa le scoateti de la intretinere.
Administratorul nu este indreptatit sa va ceara nicio dovada despre locul in care s-au mutat si locuiesc parintii dv. Nu scrie in nicio lege. Daca plecau in strainatate va cerea adeverinta de la ambasada? Sau daca plecau la punctul meteorologic de pe Omul va cerea sa-i aduceti dovada ca locuiesc acolo? Stupid om si stupizi cei ce gandesc ca el. Ce e el sa va ceara dovezi unde locuiesc parintii dv.? Organ de politie, procuror, judecator?

Cererea o faceti si o adresati presedintelui asociatiei. Administratorul este un angajat care trebuie sa execute dispozitiile presedintelui si sa va serveasca pe dv., nu sa va puna bete-n roate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie caldura - ce persoane declar ? arakys arakys Buna ziua! Locuiesc impreuna cu o alta persoana in apartamentul propriu. Acesta persoana nu are buletin (mutatie) facut pe domiciliul meu in schimb este ... (vezi toată discuția)
Adresa din buletin obliga la plata cotelor de intretinere? user3 user3 Buna ziua, Situatia se prezinta in felul urmator: am locuit in casa mamei mele. Acum aprox. un an de zile m-am mutat, fara a-mi schimba si adresa in buletin ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de subventia la caldura in urmatoarele conditii angela68 angela68 Buna ziua, as dori sa stiu daca pot beneficia de subventia la caldura in urmatoarele conditii : - sunt salariata, doar eu sunt proprietara pe apartament ... (vezi toată discuția)