avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
buna dragilor,
incerc si eu sa revin la normal....daca se poate spune asa...incerc sa trec peste tot si sa-mi continui viata.
'Neata!
blacky =D> e cel mai bun mod de a gandi!
Sigur, in anumite situatii e f greu sa spui " asta e, merg mai departe" si sa ridici privirea, dar, din pacate viata ne ofera tot felul de " surprize" si important este sa ai taria sa treci peste ceea ce e neplacut..
Si ...revenind la studiu...merg in reluare, ca melcu'...da' nici sa turez acum motoarele din cale-afara n-are sens, ca obosesc, nu? :D

O zi frumoasa, chiar daca, mai ploua pe ici-colo!
Si...bineinteles, mult spor!
Neata, dragilor si de la Cluj........eu abia acum incep sa fiu ceva mai libera, am terminat, in sfarsit cu licitatiile, mai am o tura de contracte interspitalicesti si apoi o sa pot invata si la servici. Adevarul e ca in ultimul timp, invatattul a cam scartait, am avut treburi pe la notari, avocati, banci, etc.....Ce m-a saturat.Dra acum sunt mai linistita.Saptamana asta o sa termin-sper-succesiunile.
Va pup si sa aveti spor in tot ceea ce faceti
salutare!
azi am avut un penal si....arhive pe civil :D
saptamana asta pauza ....ca merit si eu :D
sa aveti spor in toate!
medicina legala mi-a dat doar 9 zile ingrijiri medicale.v-a trebui sa merg pe civil pentru recuperarea daunelor materiale si morale....ramane infractiunea cu alcoolul...a
va vine sa credeti pentru trauma fetitei nu s-a dat nici macar 1 zi.voi cere sa raman macar martor in dosar

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)