avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Durata infiintari unei asociatii a crescatorilor de ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Durata infiintari unei asociatii a crescatorilor de animale

Buna seara,
As dori sa aflu cat timp dureaza(ma refer la numarul de zile)infiintarea unei asociatii a crescatorilor de animale.
Va multumesc!:)
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 22:17, 1 Decembrie 2010
Cam o luna si jumatate de la A la Z.

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot schimba if in pfa? vyo_1968 vyo_1968 Buna seara!Am infiintat o intreprindere familiala cu activitate principala: transport cu taxi .La primarie mi s-a spus ca nu poate sa imi primeasca dosarul ... (vezi toată discuția)
Se poate schimba denumirea? dumis dumis Buna seara tuturor membrilor forumului AvocatNet! Am si eu 3 intrebari : Se poate schimba denumirea unei societati ? Daca da, cam cat m-ar costa? Cat ... (vezi toată discuția)
Numar minim de asociati pt. infiintare ong . Andrei Keszeg Andrei Keszeg Buna ziua , as dori sa stiu care este numarul minim de asociati pentru infiintarea unui ONG ? Este posibila infintarea unui ONG si de catre o singura ... (vezi toată discuția)