avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de paza
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de paza

prin hotararea consiliului local suntem obligati la plata taxei de paza( taxa pe care o platim inutil dupa parearea unora) care sunt atributiile paznicului ce este obligat sa asigure paza in comuna.tocmai au fost sparte cateva locuinte in comuna iar paznicul este absolvit de orice vina. in consecinta , de ce mai platim aceasta taxa de paza?
Cel mai recent răspuns: lumi71 , utilizator 09:55, 2 Decembrie 2010
Fiind vorba despre o hotarare de consiliu local doar cei care au emis-o va pot ajuta. In mod normal trebuie sa existe afisata undeva la institutia respectiva aceasta hotarare. Faceti adresa in scris si depuneti la registratura, sunt obligati ca in termen de 30 de zile sa va dea un raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelegal serv. de paza lucishor84 lucishor84 Buna ziua. Am o intrebare legata de aceste impozite locale. Este legal ca o institutie publica sa te oblige sa platesti o taxa pentru un serviciu de care nu am ... (vezi toată discuția)
Sc de interes local/judetean ? Gelu222 Gelu222 Buna ziua, Societatile de paza,sunt de interes local , sau interes judetean ? Se supun prevederilor OG 27/2002 și/sau Legii 554/2004, în ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)
Refuz incasare impozit ovideo1 ovideo1 Doresc sa platesc impozitul anual, conform legii, insa cei de la Impozite ma obliga sa platesc si o asa zisa ''taxa de paza'' care ar fi fost aprobata de ... (vezi toată discuția)