avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Remuneratie consilier juridic (primarie)
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Remuneratie consilier juridic (primarie)

sunt angajata ca jurist in Primarie din 2005 cu intrerupere de 2 ani (CIC),as vrea sa stiu care este salariul unui consilier juridic, in conditiile in care in prezent sunt platita mai prost decat un muncitor necalificat, respectiv 600 lei. nu mai sunt oare privilegiati absolventii? in conditiile astea nu mai faci o facultate si esti platit destul de bn. un paznic sau un cantonier au un salariu mult mai mare.
va multumesc pentru timpul acordat citirii mesajului.astept lamuriri
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:36, 3 Decembrie 2010
Fiind angajata in cadrul unei institutii publice drepturile dumneavoastra salariale sunt reglementate prin legea 330/2009, lege care se coroboreaza cu actele normative in vigoare la data de 31.12.2009 privind salarizarea functionarilor publici/personalului contractual ( in functie de statutul pe care il aveti in institutie).
Ca sa va spunem cat ar trebui sa aveti salariul, ne mai trebuie catega amanunte: incadrarea dvs. (gradul profesional pentru post contractual sau clasa/gradul treapta de salarizare pentru functie publica), sporul de vechime, alte sporuri daca exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul salariu dupa promovare sendysss sendysss Dupa promovarea in clasa din referent asistent, treapta de salarizare 2 ,in inspector , asistent, treapta de salarizare 2, am primit decizia primarului cu noul ... (vezi toată discuția)
Legea unica de salarizare carmen a carmen a Sunt functionar public asistent 3 cu 1, cu o vechime de 6 ani, conform noii legi de salarizare am un salar de incadrare (cu tot cu spor de vechime) de 705, in ... (vezi toată discuția)
Functia publica de coducere conform l 330/2009 IORDANA IORDANA Conform L 330/2009, functiile publice de conducere vor avea doar treapta II si I. Inteleg ca nu se aplica coeficientii de ierarhizare incepand cu 01 ian. 2010, ... (vezi toată discuția)