avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... bunurile personale si insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

bunurile personale si insolventa

ce se poate intampla cu o masina sau orice bun mobil personal pe care le-am vandut inainte ca o societate sa intre in insolventa, iar firma nu are bunuri in asemenea valoare sa acopere datoriile pe care le are?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 09:30, 7 Decembrie 2010
Administratorul judiciar sau dupa caz, lichidatorul judiciar poate introduce la judecatorul sindic actiuni pentru anularea actelor frauduloase incheiate de debitor in dauna drepturilor creditorilor, in termen de trei ani anteriori deschiderii procedurii. Pentru aceasta trebuie sa fie dovedit faptul ca vanzarea s-a facut in dauna creditorilor, lucru destul de greu de infaptuit, mai ales ca bunurile nu au facut parte din patrimoniul societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto de pe societate catre persoana fizica CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna seara. Am urmatoarea speta. O societatea a intrat in faliment si lichidatorul a solicitat anularea unui transfer de drepturi patrimoniale, conform unei ... (vezi toată discuția)
Apartament cumparat de la o persoana juridica romana - voi avea probleme? andy33 andy33 Buna ziua! Intentionez sa cumpar un apartament de la o persoana juridica romana (asociatii sunt arabi). Un avocat mi-a spus ca daca aceasta societate ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa - se anuleaza contractele incheiate pe o perioada de cu 3 ani in urma? catalina_vaduva@yahoo.com catalina_vaduva@yahoo.com Este adevarat ca daca o firma intra in insolventa, se pot anula toate contractele incheiate de aceasta pe o perioada de 3 ani in urma? Adica daca o firma X a ... (vezi toată discuția)