avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii prenatal si postnatal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

prenatal si postnatal

am fost gravida am muncit pana pe 25oct si am intrat pe 26 oct in concediu medical,nascand pe 24 noiembrie.luam banii pe 15 ale lunii ,pe 15noi mi s a facut plata pe zilele muncite pana pe 25oct.dupa 25 oct si pana acum pe concediu medical nu am luat nici un ban iar acum mi se spune ca luna aceasta pe 15 voi lua banii pe 26oct-31oct,iar pe perioada de 1-30noiembrie in ianuarie respectiv 1-30dec in februarie.este corect asa ceva sau cum ar trebui sa fiu platita sau cui ar trebui sa ma adresez?va multumesc
Cel mai recent răspuns: marcovicicatalina , utilizator 15:52, 6 Decembrie 2010
pentru concediu medical din oct si pt ce ati muncit in oct trebuie sa va plateasca in noiembrie, iar medicalul dupa noiembrie trebuie platit in decembrie
atentie conform art.51 lit c din contractul colectiv aveti dreptul cel putin la un salariu mediu pe unitate pt nasterea copilului iar conform Art. 66. tot din contractul colectiv la nivel national aveti dreptul pe durata concediului de maternitate cel putin 6 saptamani la compensatie de 15% , concediul medical va fi cu 85% iar firma este obilgata timp de 6 sapt sa va plateasca 100%.
eu am avut sal brut 300,sal net 289 cat va trebui sa mi se de a pe o luna?
este corect 245?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensatie de 15% din brut in perioada concediului de maternitate nick78 nick78 Buna ziua! Conform Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe anii 2007-2010, articolul 66 prevede ca minim 6 saptamani din perioada concediului ... (vezi toată discuția)
Compensare dintre salariu si indemniz de maternitate( art 66 -ccm) vasiur vasiur Cum se pune in aplicare art 66 din ccm la nivel national? ART.66. - (1) In cazul in care salariata se afla in concediu de maternitate, unitatea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia la incetarea ei si a doua sarcina ionelapetria ionelapetria buna z. sunt o persoana care momentan se afla in perioada de idemnizatie d cresterea copilului, aceasta mi se termina pe 22 oct 2014,momentan sunt gravida in ... (vezi toată discuția)