Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

speranta

ce se poate face atunci cand administratorul fondului de despagubire a victimelor strazii nu a fost citat in proces?se poate pierde o despagubire?
cu stima
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:33, 6 Decembrie 2010
Nu neaparat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri rca harmanescu ciprian harmanescu ciprian Cum se acorda despagubirile RCA de la fondul de garantare a victimelor strazii: a)in plus de ceea ce a dat instanta? b)doar aceeasi suma oferita de ... (vezi toată discuția)
Fata moarta in accident auto. Imparatul Imparatul Mama fetei, este parte civila intr-un proces, in care fata i-a fost omorata, prin ucidere din culpa. A fost introdus in cauza, garant Fondul de protectie a ... (vezi toată discuția)
Fondul de protectie a victimelor strazii wi7ardro wi7ardro Buna ziua, am avut un accident de care ma fac vinovat!am avut RCA expirat de 12 ore!!!! m-am inteles cu victimele pentru o suma de bani! ele au retras ... (vezi toată discuția)