avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintare Asociatie Sportiva
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintare Asociatie Sportiva

Buna ziua,
Desfasor o activitate in domeniul serviciilor de antrenorat sportiv, lucrez pe un SRL platitor de TVA pe care l-am mostenit asa, desi n-ar trebui sa platesc TVA dupa volumul incasarilor. La cest SRL sunt actionar unic si administrator nesalariat. Am schimbat numele SRL-ului si l-am mentinut pe linia de plutire fiindca este infiintat din 1991 si da bine la o eventuala activitate de import/ distributie materiale sportive.
De trei ani folosesc un nume de promovare ales, altul decat denumirea SRL-ului, pentru pliante si alte promovari media, iar de 6 luni am cumparat un nume de domeniu si am un site care este in lucru, dar apare la o cautare Google.
Pe SRL am doua autovehicule, proprietea firmei, unul cu 5 locuri, celalat cu 9 locuri, pentru transportul sportivilor.
Planuri:
1. Doresc sa infiintez o asociatie sportiva, cu doua ramuri de sporturi si sa afiliez aceasta asociatie la cele doua federatii sportive, infiintate si recunoscute la noi in tara.
2. Doresc sa organizez concursuri oficiale la ambele ramuri sportive, inregistrate in calendarele nationale competitionale ale sporturilor respective.
3. In afara de serviciile de antrenorat sportiv doresc ca, in timp, sa devin importator de materiale sportive si servicii de servisare legate de acestea.
Intrebari:
A. Care este formula juridica si comerciala cea mai avantajoasa pe care o pot adopta?
B. Doresc sa accesez curand fonduri europene pentru constructia unei baze sportive, trebuie sa am si asta in vedere la infiintarea asociatiei propuse, ca sa nu fac munca de doua ori sau sa nu ma calific pentru eventuale fonduri. Sfaturi ?
Ma poate sfatui cineva avizat, cat mai rapid posibil?
Cu multumiri,
Yogbear
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:17, 16 Aprilie 2011
Poti desfasura activitatea pe SRL daca ai trecut in statut caen 9311
Activitati ale bazelor sportive, 9312
Activitati ale cluburilor sportive, 9313
Activitati ale centrelor de fitness, 9319
Alte activitati sportive. Emblema si domeniul pot fi introduse chiar in statut daca doresti. In firma mai poti atrage si alti asociati care sa vina cu o contributie financiara la constituirea capitalului social. Poti atrage astfel fonduri de pe plan local de la diverse persoane care sunt pasionate de aceste sporturi si care au si putere financiara. E valabila si varianta accesarii fondurilor europene dar sansele sunt mai mici sa castigi acele fonduri nerambursabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere afacere paintball tm49lup tm49lup buna ziua. Doresc sa imi deschid o afacere Paintball, nu detin teren pentru a desfasura jocul. exista cumva fonduri europene pentru asa ceva ? stima, (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie sportiva eventual non profit nobrand nobrand Buna ziua, sunt interesat sa administerez o baza sportiva mica eventual mijlocie .Vreau sa stiu care forma juridica ar fi cea mai avantajoasa si corecta, ... (vezi toată discuția)
Pfa - sala de forta baubau12345 baubau12345 Ce trebuie facut pentru a devenii persoana fizica autorizata? (vezi toată discuția)