avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... legea unitara de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

legea unitara de pensii

De la ce data intra in vigoare noua Lege a Pensiilor (ramine valabil articolul in care se stipuleaza ca la 6 luni de la aparitia ei in Monitorul Oficial)? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:51, 8 Decembrie 2010
Nu exista un astfel de articol in proiectul legii (cel reintors la Parlament in octombrie). Exista acest articol:
Art. 193. – (1) Prezenta lege intră în vigoare la data de 1 ianuarie 2011, cu excepţia art. 70 alin. (1), art. 132, art. 135 şi art. 194, care intră în vigoare la 3 zile de la data publicării legii în Monitorul Oficial al României, Partea I.
(2) Prevederile alin. (2) – (6) ale art. 102, precum şi cele ale art. 169 alin. (6) şi art. 170 intră în vigoare la data de 1 ianuarie 2012.


Deocamdata nu putem discuta despre nimic, intrucat legea nu a fost publicata in Monitorul Oficial.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Decembrie 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand intra in vigoare noua lege a pensiilor? Giculet Giculet Noua lege a pensiilor a fost promulgata. Stie cineva la cate zile dupa publicarea in Monitorul Oficial, intra in vigoare noua lege a pensiilor? (vezi toată discuția)
Data intrarii in vigoare a legii privind sistemul unitar de pensii publice moldovan_margareta moldovan_margareta Din ce data se aplica noua lege a pensiilor ??? in ce data o fost publicata in monitorul aficial ? (vezi toată discuția)
Data aplicarii legii nr. 263/2010 katinca katinca Cand se pune in aplicare legea 263/2010 - cu ce data ? (vezi toată discuția)