avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita in cazul unui credit nebancar
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita in cazul unui credit nebancar

acum 2 ani am luat nu credit gen provident ratele au fost platite dar cu mici intarzieri asta facand ca penalizarile sa imi fie cumulate si ajugand la suma de 700ron cu toate ca am terminat de platit suma imprumutata nu am fost de acord sa platesc si penalitate doarece nu era prevazuta in contract asa ca din vara sant agasata cu scrisori si telefoane de o firma de avocatura din bucuresti care ma amenita cu executarea silita .Necunosand legistatia prea bine am ceda la un moment dat si in octomberie am depus o mica suma intr-un cot dat de asa zisa avocata sau ce o fi .Itretimp am decoperit saitul acest si accesind o adresa am verificat daca exista acea firma de avocatur dar stupoar in baroul bucuresti nu exista .INTREBAREA ESTE CE URMEAZA SAU CE POATE SA-MI FACA ?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 01:24, 11 Decembrie 2010
Surprinzatoare sustinerea dvs conform careia nu exista firma de avocatura,in conditiile in care creditorul mentionat a cesionat drepturile sale in favoarea recuperatorului,cu scopul legitim recuperarea debit acumulat
Daca nu este achitata integral restanta,exista posibilitatea demararii procedurii de executare silita impotriva bunurilor dvs mobile/imobile/conturi bancare/drepturi de natura salariala
Mergeti la Provident sa va dea o dovada cu ce mai aveti de plata daca n-au vandut dreptul de creanta unei firme de recuperari.
Acum depinde si de contract ce scrie in el, se pare ca nu l-ati citit deoarece sigur apar penalitati de intarziere in caz de neplata a sumelor scadente la data stabilita in contract.
Daca chiar au de recuperat bani de la dvs. o sa-i recupereze prin executare silita a bunurilor sau poprire pe venit.
In concluzie daca sunteti de vina o sa platiti banii.
Ultima modificare: Vineri, 10 Decembrie 2010
ContSters158230, utilizator
Vor lua intr-un fel sau altul banii, inteleg ca sunteti solvabila. Decat sa ajungeti aici negociati sa le dati in cateva rate. Le faceti oferta scrisa ( angajament de plata). Si se vor cuminti.
Data viitoare cititi bine ce contracte semnati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit provident cristina1112 cristina1112 Buna ziua, in 2010 am facut un credit la Provident, am platit cateva rate, apoi nu am mai avut posibilitatea de plata si nu am mai achitat nici o rata. De ... (vezi toată discuția)
Proprire pentru datorie de acum 9 ani Luciann739 Luciann739 Buna seara astăzi am primit o Proprire Pentru o datorie de acum 9 ani către firma Provident Mi a fost instituită proprietea pe conturile bancare! Nu ... (vezi toată discuția)
Imprumut neplatit la provident in totalitate alexandru199222 alexandru199222 Buna ziua! Am si eu o nelamurire si as dori un sfat si ajutorul dumneavoastra daca se poate, am facut un imprumut la provident de 1000 de lei acum aproximativ ... (vezi toată discuția)