avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii cic-urgent
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

cic-urgent

Cand unei persoane i se termina concediul de crestere si ingrijire copil ce acte trebuiesc depuse la itm?
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 16:04, 10 Decembrie 2010
Buna ziua. Cand se termina concediu persoana respectiva va face o cerere de intoarcere la serviciu. Pe baza acestei cereri sociatatea va face un act aditional de incetare a suspensarii contractului individual de munca, pe care o v-a duce la ITM, impreuna cu un bordereo de depunere.
act aditional sau decizie de incetare a suspendarii?
inca o intrebare mai am daca o persoana este in concediu crestere copil si inainte de a se termina concediul mai nate odata mai beneficiaza inca 2 ani de concediu crestere copil?
Decizie e mai potrivit.
CIM a fost suspendat in baza unei decizii, decizie de suspendare art 51 lit a-codul muncii- ,decizie care a fost inregistrata la ITM.
Inainte de reluarea activitatii, persoana care a fost in CIC trebuie sa faca o cerere de reluare a activitatii.
La reluarea activitatii dupa CIC, angajatorul intocmeste o decizie de reluare a activitatii, decizie pe care o inregistreaza la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare pentru inscrierea in carnetul de munca d_stanoi d_stanoi Vreau sa imi explicati si mie ce documente trebuie sa emit (si daca aveti modele as fi foarte recunascator) pentru a li se consemna in carnetele de munca ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic andreea81 andreea81 buna ziua! in cazul angajatei care revine in campul muncii din concediu ingrijire copil, ce act se intocmeste de catre societate? [u]o decizie [/u]de incetare ... (vezi toată discuția)
Cic si desfacere disciplinara oti oti daca un angajat si-a terminat concediul pentruingrijirea copilului inca in luna mai, dar nu s-a mai prezentat sa faca cerere de revenire si de ... (vezi toată discuția)