avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenire din CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenire din CIC

buna ziua! in cazul angajatei care revine in campul muncii din concediu ingrijire copil, ce act se intocmeste de catre societate? o decizie de incetare a suspendarii si revenire in campul muncii sau un act aditional in care se specifica faptul ca inceteaza suspendarea?
Ultima modificare: Marți, 9 Decembrie 2008
andreea81, utilizator
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 12:09, 10 Decembrie 2008
Se face o decizie de incetare a suspendarii c.i.m. si de reluare a activitatii. De asemenea, aceasta decizie poate sa cuprinda si stabilirea noului salariu daca acesta este sub minimum pe economie.
multumesc de raspuns. asa stiam si eu, ca se face decizie, dar m-au pus pe ganduri cei de la ITM, cand mi-au spus sa intocmesc act aditional. oricum merg pe varianta deciziei.:D multumesc inca o data. o zi buna
Cum CIC este o cauza de suspendare a CIM, nu de modificare, este normal ca reluarea activitatii sa fie pritr-o decizie. In privinta salariului problema este diferita, acesta se stabileste prin act aditional.
.............
Ultima modificare: Miercuri, 10 Decembrie 2008
adelaida_07, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare pentru inscrierea in carnetul de munca d_stanoi d_stanoi Vreau sa imi explicati si mie ce documente trebuie sa emit (si daca aveti modele as fi foarte recunascator) pentru a li se consemna in carnetele de munca ... (vezi toată discuția)
Cic-urgent anairam_unid anairam_unid Cand unei persoane i se termina concediul de crestere si ingrijire copil ce acte trebuiesc depuse la itm? (vezi toată discuția)
Revenire din cic + lichidare la zi Loredana_84 Loredana_84 O salariata doreste lichidarea la zi, cu prima zi in care revine din concediu crestere copil. Pentru revenirea din CIC am intocmit un act aditional de revenire ... (vezi toată discuția)