avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatia de maternitate, am o nelamurire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatia de maternitate, am o nelamurire

Buna ziua am si eu o nelamurire in legatura cu pachetele propuse de Guvern in ceea ce priveste indemnizatia de maternitate. La ora actuala eu beneficiez de o indemnizatie de 600 lei de opt luni, daca ma intorc din ianuarie la munca eu beneficiez sau nu de stimulentul de 500 de lei, si daca da pana la 2 ani? Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: roxi1379 , utilizator 12:47, 13 Decembrie 2010
Din cate am inteles beneficiati de acel stimulent de 500 ron doar daca va intoarceti la munca inainte de implinirea varstei de 1 an a copilului.Sper sa nu gresesc.
Dar si cei care sunt deja in concediu de maternitate, beneficiaza de acel stimulent de 500 de lei, sau doar mamicile care vor naste dupa 1 ianuarie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie szilvi szilvi Am nascut la 20 IUNIE 2009 si asi dori sa ma intorc la serviciu din martie 2011. Intebarea mea este ca pot beneficia de stimulent de insertie si cat? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil soriauras soriauras daca optez pentrua intra in indemnizatie crestere copil pe o perioada de doi ani,dar dupa o luna sa ma intorc la serviciu ,mai beneficiez de suplimentul de ... (vezi toată discuția)
stimulentul de insertie la intreruperea concediului de crestere a copilului otonel otonel Am citit noua lege de acordare a concediului de crestere a copilului dar nu am inteles un lucru: daca revin inapoi la serviciu inainte de un an beneficiez de ... (vezi toată discuția)