avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

daca optez pentrua intra in indemnizatie crestere copil pe o perioada de doi ani,dar dupa o luna sa ma intorc la serviciu ,mai beneficiez de suplimentul de 600 lei pe luna timp de un an si unsprezece luni
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 20:28, 6 Februarie 2013
Daca optati pentru varinata CCC de 2 ani, pentru a beneficia de stimulentul de insertie in valoare de 500 lei, trebuie sa va intoarceti la serviciu dupa ce copilul implineste varsta de 1 an.
Daca optati pentru varianta CCC de 1 an, pentru a beneficia de stimulentul de insertie in valoare de 500 lei, trebuie sa va intoarceti la serviciu inainte de implinirea varstei de 1 an de catre copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire serviciu din concediu crestere copil newlaura newlaura Sunt in concediu crestere al doilea copil. acesta implineste 1 an pe 23 ianuarie. Daca revin la serviciu pana pe aceasta data, se acorda suplimentul acela de ... (vezi toată discuția)
Crestere copil pana la 2 ani oanca oanca buna ziua, as vrea si eu sa stiu: daca optez pentru concediu de crestere copil pana la 2 ani si ma intorc la munca inainte de 1 an, m-ai primesc indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Posibilitati de intrerupere si de reluare a ccc draghicimarianjan draghicimarianjan lucrez in invatamint ca suplinitor cu contract pe 1 an ,daca intru in crestere copil si aleg sa ma intorc la munca dupa 6 luni iar in urmatorul an scolar nu ... (vezi toată discuția)