Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurari de anatate

daca am lucrat cu prestari servicii o luna in 2006,trebuie sa platesc asigurari de sanatate.sau era obligatia angajatorului,eu neprimind nici o hartie din care sa reiasa ce retineri a facut pe statul de plata si totodata nu am semnat nimic.totusi am platit 6% la fisc(angajatorul a platit doar 10% impozit).
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 09:11, 17 Decembrie 2010
da trebuia sa platiti, nu era obligatia angajatorului sa plateasca cei 5.5% ci a dvs, va puteti trezi ulterior cu hartie de la casa de sanatate de executare silita cu sume de plata plus majorarile si penalitatile de intarziere la zi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie de plata cas in urma unui contract de prestari servicii AndreyIonescu AndreyIonescu Buna ziua, In anul 2005-2006 am lucrat ca operator de interviuri pe baza unui contract de prestarii servicii. Firma la care am lucrat mi-a platit 10% din ... (vezi toată discuția)
Contributia asigurarilor de sanatate anculetz anculetz buna ziua. am si eu o mica problema in legatura cu plata retroactiva a asigurarii de sanatate. am 29 de ani si in 2014 am terminat facultatea de medicina. in ... (vezi toată discuția)
Pfa si cass 2010 ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, sunt PFA ( pers autorizata ) in curs de a incheia contract cu casa de sanatate , am CIF de la finante si urmeaza sa depun la Casa de sanatate ... (vezi toată discuția)