Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Returnare Carte De Munca

Buna ziua, am fost la contabilitate la firma unde lucrez sa iau cartea de munca , doamnele de acolo au facut o hartie pentru a scoate cartea de munca si am luato, mentionez ca aveam nevoie pentru banca in vederea obinerii unui credit, eu am uitat sa duc cartea de munca inapoi si acuma doamnele m-au contactat sa o duc si imi spun ca o sa platesc o amenda.De ce trebuie sa o platesc? In ce consta acea amenda? si cum pot sa scap de ea???Pot s-o dau pierduta si sa scaap de amenda???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:12, 20 Decembrie 2010
Sustin ceea ce spun colegii mei mai sus, si adaug ca este datoria dumneavoastra morala sa returnati cartea si interesul dumneavoastra, pentru a avea toate inscrisurile pe cartea de munca la zi.
Ultima modificare: Luni, 20 Decembrie 2010
Popa Adrian, Contabil
Multumesc tuturor pentru raspunsurile acordate , maine o sa ma duc sa le duc cartea de munca celor de la contabilitate.
Cred ca este vorba despre amenda pentru nepredarea carnetului de munca pentru scanare .....
Ultima modificare: Luni, 20 Decembrie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scanare carti munca eujad eujad stiti cumva cu ce tb sa ma duc la Casa de PENSII ptra depune 7 carnete de munca in vederea scanarii? (vezi toată discuția)
Cartea de munca , trebuie scanata ? apr0ape_om apr0ape_om Am si eu o mica intrebare . Cartea mea de munca este la mine deoarece din anul 2007 mi-a incetat contractul de munca , vreau sa stiu daca trebuie sa o duc la ... (vezi toată discuția)
Scanarea cartilor de munca andad andad Dupa \"prelucrarea\" cartilor de munca la Casa de Pensii, se mai trimit inca o data in vederea scanarii? Atunci, in ce a constat prelucrarea ? Procedura de ... (vezi toată discuția)