avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... onorariul de succes - bun comun sau propriu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

onorariul de succes - bun comun sau propriu

ce credeţi?
argumentaţi, vă rog
eu cred ca deja se exagereaza!
nu stiu de ce s-a ajuns la aprecieri de genul ca onorariul de succes se datoreaza unor opere de creatie, sau ca, dimpotriva, este o loterie, etc.
in realitate el este o creatie avocateasca destinata clientilor care nu au posibilitati sa achite un onorariu consistent de la inceput si de aceea se obliga sa achite avocatul dupa ce se castiga procesul...
treaba este mult mai simpla decat s-a filosofat pe forum...
kyrrdan a scris:
In realitate el este o creatie avocateasca destinata clientilor care nu au posibilitati sa achite un onorariu consistent de la inceput si de aceea se obliga sa achite avocatul dupa ce se castiga procesul...

Nu inteleg de ce ignorati onorariul de succes din proiecte extra-litigioase, de exemplu consultanta juridica acordata in executarea unui proiect imobiliar, sau in fuziuni si achizitii, care de foarte multe ori implica sume imense... Atunci se practica onorariul de succes, procentual din valoarea totala, platit la sfarsit. Nici nu ar fi logic altfel, fara a fi vorba de imposibilitatea platii pe parcurs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Noiembrie 2008
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz din presa succesiune adrian pintea anamaria2006 anamaria2006 Sumele de bani pe care decedatul, le-a castigat in timpul vietii sunt in mijlocul scandalului iscat intre sotia sa,si rudele acestuia Unul din punctele ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes (onorarii de succese ?!?) ContSters286016 ContSters286016 Salut! Am si eu o problema. Acum 6-7 luni am inceput un proces pentru primirea unei sume de bani (aproximativ 30000 lei) in baza raspunderii civile ... (vezi toată discuția)
Pactul "de quota litis"  MYRA  CIMPEAN MYRA CIMPEAN Ce parere aveti despre pactul de quota litis, despre faptul ca unii avocati cer ca onorariu o cota din afacere? = procente din valoarea bunurilor ... (vezi toată discuția)