Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intoarcere la locul de munca dupa terminarea CCC

Buna ziua! In ianuarie termin CCC si in mod normal ar trebui sa ma intorc la fostul loc de munca. Intre timp firma la care lucram si-a suspendat activitatea. Ce trebuie sa fac in continuare? Pot beneficia de somaj? Mentionez ca am lucrat la aceasta firma din mai 2005 pana in ianuarie 2009 cand am intrat in CCC.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:42, 24 Decembrie 2010
Daca firma si-a suspendat activitatea, inseamna ca ceilalti salariati sunt in somaj, teoretci ar trebui sa beneficiati si d-voastra de somaj. In ziua in care trebuia sa incepeti serviciul sa va prezentati la locul de munca, sa faceti cerere de reancepere a activitatii. Incercati sa luati legatura cu admininistratorul.
Va doresc succes.
Multumesc mult! O sa incerc sa iau legatura cu administratorul.
Daca firma si-a suspendat activitatea, atunci trebuia sa va instiinteze deja de asta .. c.i.m. trebuia incetat , intrat in somaj si apoi continuat CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lntoarcere din concediu maternal mariaclujnspoca mariaclujnspoca buna ziua, sunt in concediu de crestere a copilului pana in decembrie 2015 dar mi-am gasit un serviciu si vrea sa ma intorc la lucru, insa nu la aceelasi loc ... (vezi toată discuția)
Suspendarea si incheierea cartii de munca danutzik danutzik in luna ianuarie 2009 am intrat in concediu medical, continuand cu concediu prenatal in lunile februarie si martie 2009 (lunile intregi). am nascut pe 12 ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea din cic adriana_gianina adriana_gianina Buna Ziua, am si eu o intrebare.Momentan sunt in CIC pana la 07.10.2010 dar am vrut sa ma reintorc la servici mai repede.Dupa multe cercetari mail-uri trimise ... (vezi toată discuția)