milixima 
	    	Utilizator

milixima 
	    	Utilizator	    

bvr 
	    	Utilizator

bvr 
	    	Utilizator	    

adriana_gianina 
	    	Utilizator

adriana_gianina 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

adriana_gianina 
	    	Utilizator

adriana_gianina 
	    	Utilizator	    

P. Alina	                   

Buna ziua! Am si eu o intrebare...ma aflu in cic pana pe 22 noiembrie, cand fetita implineste 2 ani. Am intrat in cic dupa terminarea masterului(iulie 2010), ... (vezi toată discuția)
	                    P. Alina	                   

Buna ziua! Am si eu o intrebare...ma aflu in cic pana pe 22 noiembrie, cand fetita implineste 2 ani. Am intrat in cic dupa terminarea masterului(iulie 2010), ... (vezi toată discuția)

blonda27	                   

Pana la 24.07.2011 am fost in concediu crestere copil. La data de 11.08.2011 m-am angajat cu contract pe perioada nedeterminata modificat ulterior in contract ... (vezi toată discuția)
	                    blonda27	                   

Pana la 24.07.2011 am fost in concediu crestere copil. La data de 11.08.2011 m-am angajat cu contract pe perioada nedeterminata modificat ulterior in contract ... (vezi toată discuția)

baxig	                   

Buna seara,
In data de 16 iulie baietelul meu a implinit 2 ani.Ar fi trebuit sa ma intorc la munca dar neavand cu cine sa-l las acasa, fiind prea mic pentru ... (vezi toată discuția)
	                    baxig	                   

Buna seara,
In data de 16 iulie baietelul meu a implinit 2 ani.Ar fi trebuit sa ma intorc la munca dar neavand cu cine sa-l las acasa, fiind prea mic pentru ... (vezi toată discuția)