avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... SUGTC / CCCF-IUG-Bucuresti / SC TERAMEN SA
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

SUGTC / CCCF-IUG-Bucuresti / SC TERAMEN SA

Buna ziua,

A aflat cineva detalii de contact despre firma SUGTC sau IUG sau TERAMEN?
Se pare ca firma a intrat in insolventa in 2006 daca nu ma insel. As dori sa stiu mai exact unde a ajuns arhiva acestei firme.
Numarul de telefon 0722229617 nu mai apartine acestei firme.

Multumesc mult pentru orice informatie,
Cel mai recent răspuns: Personal10 , utilizator 13:36, 19 Martie 2024
Cu privire la TERAMEN, verificati la Tribunalul Bucuresti, arhiva sectiei comerciale cine a fost lichidator judiciar in dosarul 483/3/2001 privitor la debitoarea TERAMEN. O sa va poata da si datele de contact ale acestuia. Radierea acesteia s-a dispus in 20.07.2006
Cum gasesc si eu arhiva Fostului S U G T C ?....cine ma poate ajuta, cu o adresa, un numar de telefon.... unde ii pot gasi...Va Multumesc !
Ultima modificare: Duminică, 16 Martie 2014
marian666, utilizator
Acest nr de telefon nu aparține CCCF/SUGTC/TERAMEN.
Aparține unei persoane private decedate în data de 10.05.2018.
Vă rog puțină decență și nu mai sunați.
Acest nr a fost pus aici fără acordul dânsului.
Vă mulțumesc anticipat.
Poate România se va face bine și ne vom respecta unul pe altul începând cu intimitatea sau spațiul privat. Măcar în aceste momente.
Nr. de telefon 0722229617 nu a aparținut niciodată acelor firme SUGTC/CCCF-IUG/TERAMEN. Cine a publicat acest nr. aici a comis un abuz.
Bună ziua, caut firma SUGT/ arhiva pentru a-mi recupera cartea de munca. Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

In perioada 1981-1985 am lucrat la sugtc 3 voluntari ( statia ... tirnacopion tirnacopion In perioada 1981-1985 am lucrat la SUGTC 3 Voluntari ( Statia Utilaj Greu Transport Constructii) din Sos Voluntari ,transformata dupa 90 in Teramen SA si ... (vezi toată discuția)
Cum se numeste, in prezent, fostul sugtc bucuresti? rodyca5809 rodyca5809 Buna seara Stie cineva cum se numeste, astazi, fostul SUGTC Bucuresti, sau IUG Bucuresti? Trebuie sa recuperez o carte de munca de la ei, si nu stiu cum sa-i ... (vezi toată discuția)
S.u.g.t. onesti Andries Stefan Andries Stefan Buna ziua! Stie cineva unde as putea găsi arhiva de la S .U. G .T . Onesti ? Ii trebuie tata lui meu pentru dosarul de pensionare. Va multumesc! (vezi toată discuția)