avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se numeste, in prezent, fostul SUGTC Bucuresti?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se numeste, in prezent, fostul SUGTC Bucuresti?

Buna seara
Stie cineva cum se numeste, astazi, fostul SUGTC Bucuresti, sau IUG Bucuresti? Trebuie sa recuperez o carte de munca de la ei, si nu stiu cum sa-i contactez. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MIHAITOTIR , utilizator 15:23, 6 Noiembrie 2012
Incercati la FILIALA 'CCCF - IUG BUCURESTI SRL
CUI 15442183
Adresa: Str. FIORDULUI 26-30 BUCURESTI
Telefon: 0722229617
Buna ziua,

Ma puteti ajuta, va rog, cu o informatie?
Ati reusit sa gasiti date de contact ale fostei firme SUGTC?

Multumesc,
Buna ziua!Cum se poate afla cine a preluat activele sau cine este lichidatorul in cazul S.U.G.T.C CONSTANTA?Ma poate ajuta cineva?Va multumesc!
Alina - Gabriela a scris:

Buna ziua!Cum se poate afla cine a preluat activele sau cine este lichidatorul in cazul S.U.G.T.C CONSTANTA?Ma poate ajuta cineva?Va multumesc!


Societatea Comerciala UTILTRANS S.A. s-a infiintat in anul 1991 prin HG nr. 292, prin transformarea S.U.G.T.C. (Societatea de Utilaj Greu si Transporturi Constanta) – I.E.E.L.I.F. (Intreprinderea de Exploatare si Executie a Lucrarilor de Imbunatatiri Funciare) Constanta.
Va multumesc foarte mult!

Alte discuții în legătură

Sugtc / cccf-iug-bucuresti / sc teramen sa teea_87 teea_87 Buna ziua, A aflat cineva detalii de contact despre firma SUGTC sau IUG sau TERAMEN? Se pare ca firma a intrat in insolventa in 2006 daca nu ma insel. As ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! .... cum pot afla unde se afla arhivele, sau cine ... valerciu valerciu Buna ziua! .... Cum pot afla unde se afla arhivele, sau cine este lichidatorul in cazul S.U.G.T.C CONSTANTA? .. Ma poate ajuta cineva? ... Va multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua, caut de ceva vreme sa gasesc arhiva uneia din filialele ... frunteanu frunteanu Buna ziua, caut de ceva vreme sa gasesc arhiva uneia din filialele care au apartinut gigantului CCCF SA, societate de constructii. Se numeste FEROTRANS ... (vezi toată discuția)